Terkini

Selasa, 27 Oktober 2015

Produk Kampung.Com Direktori Usahawan Bumiputera Terkenal di Malaysia

kluang-today-iks-produk

Jika dulu nak cari produk yang dihasilkan oleh usahawan bumiputera punya lah susah. Tapi sekarang tidak lagi dengan adanya capaian internet yang pantas, kecanggihan media sosial hari ini dan wujudnya pelbagai direktori atas talian menjadikan kerja-kerja mempromosi produk usahawan bumiputera kini lebih mudah, lebih efektif serta bisnes yang diusahakan semakin berkembang apabila mendapat banyak tempahan dari pelanggan.

Adalah satu kerugian besar jika usahawan bumiputera tidak menggunakan serta memanfaatkan sepenuhnya segala aplikasi atau platform yang terdapat di media sosial hari ini dalam mempromosi dan melebarkan rangkaian perniagaan masing-masing.

Maka dengan itu satu inisiatif bijak telah diambil oleh pihak Hasil Kampung Station, sebuah syarikat berdaftar di bawah SSM dengan mewujudkan satu laman direktori khas iaitu ProdukKampung.com yang bertujuan untuk mengumpul dan menyatukan para usahawan industri kecil dan sederhana (IKS) dari seluruh pelusuk tanah air yang ingin mengembangkan bisnes mereka.

Apa yang menariknya tentang direktori ProdukKampung.com ini ialah segala urusan termasuk pendaftaran dan promosi adalah PERCUMA. Selain dari laman webnya yang begitu interaktif dan menarik, direktori ini juga berkonsepkan mesra pengguna dan mudah di rangkaikan dengan pelbagai platform media sosial seperti Facebook, Twitter, Instagram, Google Plus dan sebagainya.

Promosikan apa sahaja produk atau perkhidmatan yang anda usahakan di sini. Terdapat 12 pilihan kategori peniagaan yang terkandung di laman direktori ProdukKampung.com. Antaranya ialah Produk Kesihatan & Kecantikan, Produk Pertanian, Produk Perikanan, Peralatan Jentera & Mesin, Perkhidmatan, Produk Makanan dan banyak lagi.

Jadi, apa tunggu lagi! Sebagai usahawan yang mahu berjaya dalam perniagaan, kita perlu memanfaatkan segala peluang yang ada seperti yang ditawarkan oleh ProdukKampung.com. Semoga dengan adanya direktori usahawan IKS ini, produk-produk usahawan bumiputera lebih dikenali dan menjadi pilihan serta mampu menembusi pasaran dalam dan luar negara.

Sokonglah hasil produk keluaran bumiputera!
« PREV
NEXT »

Tiada ulasan

Catat Ulasan

KLUANG TODAY tidak akan bertanggungjawab terhadap segala komentar yang diutarakan melalui ruangan komen di sini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.