Terkini

Rabu, 7 Oktober 2015

Peluang Miliki Tablet Percuma Dengan Hanya Mendaftar Streamyx

streamyx-tab-percuma

Bermula 9 hingga 11 Oktober 2015, Telekom Malaysia (TM) Sdn Bhd akan mengadakan satu program bertemu pelanggan yang turut disertai pelbagai aktiviti menarik bertempat di Medaniaga D'Mara, Simpang Renggam, Johor.

Antara aktiviti-aktiviti menarik yang disediakan ialah Cabaran King Stays, Pertandingan Karaoke, Pemeriksaan Kesihatan, Senamrobik dan banyak lagi.

Program selama tiga hari yang dijadual bermula pukul 10.00 pagi hingga 10.00 malam itu turut menawarkan hadiah istimewa lagi ekslusif dari TM untuk setiap perserta yang menyertai aktiviti yang disediakan.

Untuk tidak melepaskan peluang, anda yang tinggal di kawasan berhampiran dipelawa hadir beramai-ramai berkunjung ke booth TM di Medaniaga D'Mara, Simpang Renggam, Johor.

streamyx-tab-kluang-today
« PREV
NEXT »

Tiada ulasan

Catat Ulasan

KLUANG TODAY tidak akan bertanggungjawab terhadap segala komentar yang diutarakan melalui ruangan komen di sini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.