Terkini

Sabtu, 3 Oktober 2015

Kuasai Perisian AutoCad & SolidWorks Dalam Masa 1 Jam

AutoCad-Soliwork-Learning

Salam dan selamat sejahtera, artikel ini diterbitkan khas untuk anda yang ingin mempelajari aplikasi AutoCAD dan SolidWorks secara mendalam dan terperinci sama ada di rumah atau di luar dengan bantuan pengajar yang berpengalaman dalam bidang berkaitan pada setiap hujung minggu.

Mungkin sebelum ini ada dari kalangan anda pernah mempelajari atau mengikuti kursus berkenaan dengan CAD di kolej atau di pusat latihan kemahiran industri seperti ILP dan IKM. Oleh kerana faktor masa dan kurang memperaktikan ilmu CAD ini telah membuatkan anda terlupa akan kegunaan dan fungsi yang terdapat dalam perisian tersebut.

Memandangkan kerjaya dalam bidang yang berkaitan dengan CAD sekarang ini mampu memberi pulangan gaji lumayan, sudah tentu anda merasa teruja untuk mempelajari atau mengingati semula asas-asas penting yang berkaitan dengan dua jenis perisian CAD yang sangat popular buat masa ini iaitu AutoCAD dan SolidWorks.
autocad-solid
Semua itu tidak menjadi masalah jika anda mempunyai minat dan kesungguhan mendalam untuk belajar dan berkorban sedikit wang ringgit demi untuk mendapatkan ilmu yang sangat berguna ini. Ada orang sanggup berbelanja beribu-ribu ringgit untuk mempelajari ilmu CAD ini tapi sayang sekali masih gagal menguasai sepenuhnya ilmu yang di ajar kerana apa yang dipraktikan di alam pekerjaan tidak sama dengan apa yang dipelajari di tempat kursus atau kolej.

Oleh itu, kami di AutoCad & SolidWorks Learning Center bersama tenanga pengajar yang berpengalaman lebih 10 tahun dalam bidang berkaitan sedia membantu anda untuk menguasai kedua-dua perisian ini dengan cepat dan yang paling istimewa sekali ia mengikut masa anda serta kos pembelajaran yang mampu bayar.

Sebarang pertanyaan atau maklumat lanjut, anda boleh menghubungi kami melalui khidmat peasanan WhatsApp di 018-2826104 atau e-mailkan  kepada jomkonginfo@gmail.com
« PREV
NEXT »

Tiada ulasan

Catat Ulasan

KLUANG TODAY tidak akan bertanggungjawab terhadap segala komentar yang diutarakan melalui ruangan komen di sini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.